Comunicado Blue Green Andorra 2021

[CAT]
Benvolguts
Benvolguts amics, ens plau comunicar-vos que farem la BLUEGREEN Andorra ‘21 els pròxims dies 16-17-18 de juliol. Dijous 15 de juliol ens trobarem tots al vespre a l’hotel de concentració a Andorra. Com bé sabeu, la BG te sempre places limitades per poder mantenir l’organització i la qualitat que tots desitgem. Aquells de vosaltres que vau reservar plaça a la fallida convocatòria de l’any passat tindreu prioritat en la reserva, preguem confirmeu que voleu mantenir-la.
Així mateix, tant aviat com ho permetin les restriccions, convocarem un sopar per fer l’entrega dels guardons del Concurs de fotografia del Calendari 2021 i fer un pre-briefing de la BG Andorra’21!!
Confiem que aquest any i a les dates escollides, no hi hagin restriccions de mobilitat a cap dels països que travessarem amb el nostre competitiu i multinacional Rally!! Ens hem de reservar, malgrat això, la possibilitat d’haver-ho d’ajornar si s’imposés alguna restricció que desvirtués el recorregut i l’esperit de la BG.
Tam bé volem comunicar que estem preparant el reglament de la I CHALLENGE R 80 G/S CLUB que és desenvolupara durant el 2021 aprofitant el calendari de Ral·lis de Regularitat de Catalunya, que serán aproximadament unes 7 probes, les quals us informarem molt aviat.
Una abraçada
 
[CAST]
Queremos comunicaros las nuevas fechas de la BLUEGREEN Andorra ‘21, que transcurrirá los próximos días 16-17-18 de julio. El jueves 15 de julio nos encontraremos en el hotel de concentración en Andorra, para la preparación de los equipos, bienvenida, etc. Como bien sabéis, las BG tienen plazas limitadas para poder mantener la organización i la calidad que todos deseamos. Aquellos de vosotros que hicisteis la reserva de plaza en la fallida convocatoria del año pasado tendréis prioridad en dicha reserva, rogamos confirméis que queréis mantenerla.
Así mismo, tan pronto como lo permitan las restricciones, convocaremos una cena para hacer la entrega de los trofeos del Concurso de fotografía del Calendario 2021 y también haremos un pre-brifing de la BG Andorra’21!!
Confiamos que en las fechas escogidas no tengamos restricciones de movilidad en ningún país de los que atravesamos con nuestro multinacional y competitivo Rally!! Nos reservamos, a pesar de todo, la posibilidad de tenerlo que aplazar si se impusiera alguna restricción que desvirtuara el recorrido y el espíritu de la BG.
También queremos anunciaros que estamos preparando el reglamento de la “I CHALLENGE R 80 G/S CLUB” que se desarrollará durante el año 2021, aprovechando el calendario de Rallys de Regularidad de Catalunya, que constará de aproximadamente 7 pruebas, y os informaremos de ellas próximamente.
Un abrazo

El consell

R80 G/S Club

Back to Top