Ebredigital.cat > BLUEGREEN Ports de Beseit

Aquest diumenge arriba la setena edició de la BlueGreen a Tortosa

El R80G/S Club BCN organitza la 7a edició de la BlueGreen que tindrà lloc del 3 al 6 d’octubre. Es tracta d’una prova per a motos BMW del model R80 G/S y R100 GS que recorrerà les espectaculars i sinuoses carreteres dels Ports de Beseit, Maestrat i Matarranya, amb sortida i arribada a Tortosa.

 

La BlueGreen és una manera de sortir en moto per equips que barreja el concepte dels antics Rallyes, sense ànim competitiu, únicament amb l’objectiu de passar-ho bé i compartir la passió per les R80G/S.

 

El nostre model de BlueGreen es duu a terme amb equips de tres pilots que es faran a través de sorteig. De la mateixa manera que en edicions anteriors hem aconseguit la inscripció d’una trentena de participants previstos, concretament en seran trenta-tres.

 

Per tal de recórrer el traçat dissenyat utilitzarem el tradicional Road-Book i la ruta serà secreta, com és habitual, amb alguns trams de regularitat per a poder establir les classificacions. També incloem pistes off-road per tal de recordar la gènesi de les nostres G/S i a més l’especial etapa nocturna, que en aquesta ocasió, tindrà lloc al Circuit de Móra.

 

Després de l’experiència de les sis edicions precedents, on hem passat per Girona, Tarragona, Marroc, Pirineus, Montecarlo i Còrsega, on l’èxit ha estat total, en aquesta edició hem elegit la zona del Baix Ebre, on Tortosa, tant l’Ajuntament com el Consell Comarcal del Baix Ebre, col·labora en l’organització i desenvolupament de la prova.

 

 

 

https://ebredigital.cat/2019/10/01/aquest-diumenge-arriba-la-setena-edicio-de-la-bluegreen-a-tortosa/?utm_source=FB&utm_medium=xarxes-socials&utm_campaign=EbreDigital.cat&fbclid=IwAR1Wz-_CfXnHnebaASKNxXHrUaSidVMYkiektuULo2PZGBc4-aB369xAO6s
Back to Top